Csapattagjaink

Mühlbacher György

backend fejlesztő

JAVA nyelven backend programozást tanultam, webapplikációkat és webes játékokat is fejlesztettem. A frontend világa mindig is vonzott, de csak egy családi felkérés miatt kezdtem el vele komolyabban foglalkozni és így benne is ragadtam. Mai napig nagy hasznát veszem a backendes tudásomnak, aminek nagyon örülök, hisz így abban is naprakész maradhatok. Szeretem a kihívásokat és megoldandó problémákat.

qrcode.68026621
Névjegyekhez adáshoz szkennelje be
Csapattagjaink

Király Krisztina

webdesigner

Pár éve nagy szenvedéllyel tervezek weboldalakat, amikben ötvözöm a funkcionalitást és a látványt. Célom, hogy az ügyfelek igényeit figyelembe véve felhasználóbarát és esztétikus designokat hozzak létre. 

Csapattagjaink

Apai János

marketing specialista

Már a 20-as éveimben is több vállalkozást indítottam. Foglalkoztam többek között szállás bérbeadással, különböző webáruházak üzemeltetésével. Mindenben a közös pont a marketing volt. Az évek során rájöttem, hogy igazából az online marketing az, amit igazán szeretek.
Folyamatos önfejlesztésemnek köszönhetően, nem csupán a hirdetések kezelését, profilok karbantartását, posztok készítését vállalom, hanem a minőségi tartalomgyártás is szerepel a repertoáromban.

0472_FotoBerzay-removebg
Csapattagjaink

Fűzér Péter

Pénzügyi digitalizációs és compliance szakértő

A Billingo operatív vezetőjeként 2 éven keresztül -többek között- az alábbi feladatokat láttam el: projektek koordinálása, IT fejlesztések folyamatainak kialakítása és működtetése, vezetők fejlesztése, események facilitálása. Olyan projektek irányítása és menedzselése, mint pl. AISP (számlainformációs) nyilvántartásba vétel (MNB felügyelete alá tartozó tevékenység), átfogó adatkezelési audit, kockázati tőke befektető auditja.
2009 óta vállalkozom, mindvégig pénzügyi területen. 2013-2019 között saját utalványkibocsátó céget vezettem. Egyebek mellett rendelkezem PSM I. minősítéssel, Magyarország mindhárom pénzügyi közvetítői hatósági vizsgájával és DPO Expert tanúsítvánnyal.